Programma Tilburg Zingt

Tilburg Zingt 2018
Donderdag 26 april
Schouwburgring

18:00 uur: Opening evenemententerrein Tilburg Zingt, barren & food geopend

19.00 uur: Voorprogramma DJ Wietse

19.45 uur: Opening met het Tilburgs Volkslied

00:00 uur: Wilhelmus

00:30 uur: Afsluiting met DJ Wietse

01:00 uur: Afterparty in de Stadhuisstraat & sluiting evenemententerrein Tilburg Zingt

Presentatoren

Rogier van Oosterhout presenteert ook dit jaar weer Tilburg Zingt. De geboren Oosterhouter is geen onbekende in Tilburg en daarnaast ook op en top Brabander. Het presenteren en feestvieren zit hem in het bloed. Zo is hij ondermeer bekend van het muzikale feestduo Rogier & Co en zijn presentatorwerkzaamheden voor Omroep Brabant. Zijn enthousiaste presentatiestijl kan dit jaar voor de achtste keer bewonderd worden bij de zestiende editie van Tilburg Zingt!

Dit jaar presenteert Rogier samen met Leo Alkemade, bekend van “Sluipschutters” (BNNVARA) maar tegenwoordig ook om zijn stem door “It takes two” (RTL). Leo presenteerde afgelopen jaar ook Jong Tilburg Zingt (dit jaar op donderdag 30 mei in de Stadhuisstraat).

Podiumteam

Ook dit jaar zal een enthousiaste groep voorzangers op het podium meezingen met het publiek. Het Tilburg Zingt podiumteam, wat deze editie bestaat uit +/- 100 koorleden van o.a. Koor PistacheDes UniqueJongerenkoor PippijnPopkoor Divers, Green Forest Singers, Just For Fun koor, De Bettie Akkemaais, Rock- en Popkoor Trammelant en 3 nieuwe deelnemers: gelegenheidskoor van het BD “de Gouden Keeltjes, Middenkoor Katharsis en Popkoor Prestige.