Bereikbaarheid

De cityring is vanaf 24 april 19.00 uur tot 28 april 07.00 uur niet bereikbaar. De gemeente Tilburg treft voorzieningen voor de doorstroming van verkeer, Meer informatie hierover komt op de site van de gemeente Tilburg.

Hieronder staat alle informatie betreffende Tilburg Zingt. Voor aanvullende informatie over de bereikbaarheid verwijzen wij jullie graag door naar de website van Tilburg.com.

Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn het Koningsplein en het Louis Bouwmeesterplein. Deze zijn beide bereikbaar tijdens het evenement, de opbouw en de afbraak.

Fietsenstalling

De fietsenstalling bij de Concertzaal zal donderdag 26 april open zijn. De fietsenstalling bij de Katterug zal de gehele dag niet beschikbaar zijn. Ook word er een extra fietsenstalling gemaakt op het Pieter Vrede Plein en het Koningsplein. Meer informatie over de fietsenstallingen in het centrum van Tilburg en de daarbij behorende openingstijden staan op de site van de gemeente Tilburg.

Nightliner

Tijdens Koningsnacht kunnen reizigers gebruik maken van de Nightliner. Bezoekers van Tilburg Zingt en het Tilburgse uitgaansleven kunnen dus ook op Koningsnacht snel, veilig en voordelig met de Nightliner naar huis reizen. De Nightliner rijdt om 2.00 uur, 3.00 uur en 4.00 uur naar de Reeshof en Udenhout, vanaf de vaste halte aan de Spoorlaan. Er rijdt dit jaar geen Nightliner naar Waalwijk.