Bereikbaarheid

De cityring is vanaf 24 april 19.00 uur tot 28 april 07.00 uur niet bereikbaar. De gemeente Tilburg treft voorzieningen voor de doorstroming van verkeer, Meer informatie hierover komt op de site van de gemeente Tilburg.

Hieronder staat alle informatie betreffende Tilburg Zingt.

Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn het Koningsplein en het Louis Bouwmeesterplein. Deze zijn beide bereikbaar tijdens het evenement, de opbouw en de afbraak.

Fietsenstalling

De fietsenstalling bij de Katterug is geopend van 07.00 – 04.30 uur. De fietsenstalling bij de Concertzaal zal vrijdag 26 april gesloten zijn. Ook word er een extra fietsenstalling gemaakt op het Pieter Vreede Plein en het Koningsplein. Meer informatie over de fietsenstallingen in het centrum van Tilburg en de daarbij behorende openingstijden staan op de site van de gemeente Tilburg.

Nightliner

Tijdens Koningsnacht kunnen reizigers gebruik maken van de Nightliner. Bezoekers van Tilburg Zingt en het Tilburgse uitgaansleven kunnen dus ook op Koningsnacht snel, veilig en voordelig met de Nightliner naar huis reizen. De Nightliners rijden om 2.00 uur, 3.00 uur en 4.00 uur vanaf de vaste halte aan de Spoorlaan (Interpolis).

Check hier welke lijn je moet nemen:
847 Tilburg – Tilburg Reeshof
848 Tilburg – Waalwijk – ’s Hertogenbosch
849 Tilburg – Berkel Enschot – Udenhout