Algemene Informatie Tilburg Zingt

Het jaarlijkse meezingfestijn wordt dit jaar voor de zestiende maal georganiseerd in het centrum van Tilburg georganiseerd. Kom op vrijdag 26 april 2019 vanaf 18.00 uur naar de Schouwburgring en zing uit volle borst mee tijdens Tilburg Zingt 

Ook dit jaar zal een enthousiaste groep voorzangers op het podium meezingen met het publiek. Het Tilburg Zingt podiumteam, wat deze editie bestaat uit +/- 100 koorleden van o.a. Koor PistacheDes UniqueJongerenkoor PippijnPopkoor Divers, Green Forest Singers, Just For Fun koor, De Bettie Akkemaais, Rock- en Popkoor Trammelant en 3 nieuwe deelnemers: gelegenheidskoor van het BD “de Gouden Keeltjes, Middenkoor Katharsis en Popkoor Prestige.

Zij zullen worden begeleid door 2 presentatoren: Rogier van Oosterhout en Leo Alkemade.

Tilburg Zingt opent het evenemententerrein vanaf 18.00 uur. Het publiek kan dan al lekker in de stemming komen met een drankje, hapje en natuurlijk muziek. Er zullen diverse eetkramen aanwezig zijn op het evenementen terrein.

Tilburg Zingt is een massale samenzang van bekende liedjes. Aan dit evenement kan en mag iedereen meedoen. Het evenement is gratis te bezoeken. Zing luidkeels met Tilburg Zingt de Koningsnacht in! Tot vrijdagagavond 26 april!

Locatie: Schouwburgring
Datum: Vrijdag 26 april

Aanvang: Om 18.00 uur opent het evenemententerrein en om 19.00 uur zal DJ Wietse Tilburg Zingt swingend openen.

 

Tribune voor bezoekers in een rolstoel en 65-plussers

We zijn er super trots op dat we dit jaar een tribune aan kunnen bieden voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn.
De vrijwilligers van Stichting Met je hart zijn de gastheren en -vrouwen van onze tribune. Zij gaan ervoor zorgen dat de tribune ook echt plaats biedt aan de mensen die anders niet naar ons mooie evenement kunnen. De speciale plaatsen voor mensen in een rolstoel zijn gewild. Die plaatsen moeten daarom van tevoren gereserveerd worden. Dat kan via tribune@tilburgzingt.nl

Meenemen eigen drank niet toegestaan

Het zal dit jaar, net als voorgaande jaren, op last van de gemeente en voor de veiligheid van de Tilburg Zingt bezoeker niet worden toegestaan om eigen drank mee te nemen. Dat gaat samen, hoe vervelend ook, met lage dranghekken en controleurs. Aan de rand van het Tilburg Zingt terrein zal gecontroleerd worden en eventueel meegenomen drank dat gevonden wordt zal in beslag genomen worden.

Geen alcohol onder 18 jaar

Het is niet toegestaan om alcohol te schenken aan Tilburg Zingt bezoekers onder de 18 jaar. Ons barpersoneel is hierover geïnstrueerd en bij eventuele twijfel zal gevraagd worden om een geldig legitimatiebewijs.