Algemene Informatie Tilburg Zingt

Het jaarlijkse meezingfestijn wordt dit jaar voor de zestiende maal georganiseerd in het centrum van Tilburg georganiseerd. Kom op vrijdag 26 april 2019 vanaf 18.00 uur naar de Schouwburgring en zing uit volle borst mee tijdens Tilburg Zingt 

Ook dit jaar zal een enthousiaste groep voorzangers op het podium meezingen met het publiek. Tilburg Zingt verwelkomt dit jaar vier nieuwe toevoegingen aan het podiumteam, wat deze editie bestaat uit twaalf verschillende koren met in totaal 150 koorleden.

Tilburg Zingt opent het evenemententerrein vanaf 18.00 uur. Het publiek kan dan al lekker in de stemming komen met een drankje, hapje en natuurlijk muziek. Er zullen diverse eetkramen aanwezig zijn op het evenementen terrein.

Tilburg Zingt is een massale samenzang van bekende liedjes. Aan dit evenement kan en mag iedereen meedoen. Het evenement is gratis te bezoeken. Zing luidkeels met Tilburg Zingt de Koningsnacht in! Tot donderdagavond 26 april!

Locatie: Schouwburgring
Datum: Vrijdag 26 april

Aanvang: Om 18.00 uur opent het evenemententerrein en om 19.00 uur zal DJ Wietse Tilburg Zingt swingend openen.

Bezoekers in een rolstoel

Helaas zijn er voor rolstoelen dit jaar nog geen (gereserveerde) plaatsen ingeruimd. De ruimte die we normaal gesproken daarvoor reserveren, te weten het Willemsplein tegen de fontein aan vlak bij een mindervalide toilet en bij de bar, kunnen we i.v.m bouwwerkzaamheden niet optimaal benutten. Uiteraard ben je van harte welkom, maar kunnen zoals eerder vermeld niets voor je reserveren of vrij houden. Wel zijn we voor deze doelgroep aan het kijken voor gepaste oplossingen.

Meenemen eigen drank niet toegestaan

Het zal dit jaar, net als vorige jaren, op last van de gemeente en voor de veiligheid van de Tilburg Zingt bezoeker niet worden toegestaan om eigen drank mee te nemen. Dat gaat samen, hoe vervelend ook, met lage dranghekken en controleurs. Aan de rand van het Tilburg Zingt terrein zal gecontroleerd worden en eventueel meegenomen drank dat gevonden wordt zal in beslag genomen worden.

Geen alcohol onder 18 jaar

Het is niet toegestaan om alcohol te schenken aan Tilburg Zingt bezoekers onder de 18 jaar. Ons barpersoneel is hierover geïnstrueerd en bij eventuele twijfel zal gevraagd worden om een geldig legitimatiebewijs.