Algemene Informatie Tilburg Zingt

Het jaarlijkse meezingfestijn wordt dit jaar voor de veertiende maal en wederom in het centrum van Tilburg georganiseerd. Dit jaar éénmalig op de hoek van Piusplein/Paleisring, waar de festiviteiten op woensdag 26 april 2017 losbarsten!

Ook dit jaar zal een enthousiaste groep voorzangers op het podium meezingen met het publiek. Tilburg Zingt verwelkomt dit jaar vier nieuwe toevoegingen aan het podiumteam, wat deze editie bestaat uit twaalf verschillende koren met in totaal 150 koorleden.

Tilburg Zingt opent het evenemententerrein vanaf 18.00 uur. Het publiek kan dan al lekker in de stemming komen met een drankje, hapje en natuurlijk muziek. Er zullen diverse eetkramen aanwezig zijn op het evenementen terrein.

Tilburg Zingt is een massale samenzang van bekende liedjes. Aan dit evenement kan en mag iedereen meedoen. Het evenement is gratis te bezoeken. Zing luidkeels met Tilburg Zingt de Koningsnacht in! Tot woensdagavond 26 april!

Locatie: Piusplein/Paleisring
Datum: Woensdag 26 april
Aanvang: Om 18.00 uur opent het evenemententerrein en om 19.00 uur zal DJ Wietse Tilburg Zingt swingend openen.

Bezoekers in een rolstoel

Voor de minder valide Tilburg Zingt bezoeker gaan we op 26 april een stuk speciaal afzetten voor bezoekers in een rolstoel. Dit zal zijn op het makkelijk bereikbare Willemsplein, nabij de invalide toiletten, een bar en het food gedeelte. De betreffende plaats zal goed aangegeven worden.

Meenemen eigen drank niet toegestaan

Het zal dit jaar, net als vorig jaar, op last van de gemeente en voor de veiligheid van de Tilburg Zingt bezoeker niet worden toegestaan om eigen drank mee te nemen. Dat gaat samen, hoe vervelend ook, met lage dranghekken en controleurs. Aan de rand van het Tilburg Zingt terrein zal gecontroleerd worden en eventueel meegenomen drank dat gevonden wordt zal in beslag genomen worden.

Geen alcohol onder 18 jaar

Het is niet toegestaan om alcohol te schenken aan Tilburg Zingt bezoekers onder de 18 jaar. Ons barpersoneel is hierover geïnstrueerd en bij eventuele twijfel zal gevraagd worden om een geldig legitimatiebewijs.