Algemene Informatie Tilburg Zingt

Het jaarlijkse meezingfestijn wordt dit jaar voor de zestiende maal georganiseerd in het centrum van Tilburg georganiseerd. Kom op vrijdag 26 april 2019 vanaf 18.00 uur naar de Schouwburgring en zing uit volle borst mee tijdens Tilburg Zingt 

Ook dit jaar zal een enthousiaste groep voorzangers op het podium meezingen met het publiek. Tilburg Zingt verwelkomt dit jaar 3 nieuwe toevoegingen aan het podiumteam, waarmee deze editie bestaat uit elf verschillende koren met in totaal 150 koorleden.

Tilburg Zingt opent het evenemententerrein vanaf 18.00 uur. Het publiek kan dan al lekker in de stemming komen met een drankje, hapje en natuurlijk muziek. Er zullen diverse eetkramen aanwezig zijn op het evenementen terrein.

Tilburg Zingt is een massale samenzang van bekende liedjes. Aan dit evenement kan en mag iedereen meedoen. Het evenement is gratis te bezoeken. Zing luidkeels met Tilburg Zingt de Koningsnacht in! Tot vrijdagagavond 26 april!

Locatie: Schouwburgring
Datum: Vrijdag 26 april

Aanvang: Om 18.00 uur opent het evenemententerrein en om 19.00 uur zal DJ Wietse Tilburg Zingt swingend openen.

Bezoekers in een rolstoel

Dit jaar zijn wij druk bezig om een mooie plek te verzorgen voor minder valide. Helaas zijn plaatsen dan wel te reserveren, daar we overzicht dienen te houden op de aantal mogelijke plaatsen.
Wat gezegd is dat we er dus nog bezig zijn, mochten zaken definitief zijn, gaan we jullie hier natuurlijk direct van op de hoogte brengen.

Meenemen eigen drank niet toegestaan

Het zal dit jaar, net als voorgaande jaren, op last van de gemeente en voor de veiligheid van de Tilburg Zingt bezoeker niet worden toegestaan om eigen drank mee te nemen. Dat gaat samen, hoe vervelend ook, met lage dranghekken en controleurs. Aan de rand van het Tilburg Zingt terrein zal gecontroleerd worden en eventueel meegenomen drank dat gevonden wordt zal in beslag genomen worden.

Geen alcohol onder 18 jaar

Het is niet toegestaan om alcohol te schenken aan Tilburg Zingt bezoekers onder de 18 jaar. Ons barpersoneel is hierover geïnstrueerd en bij eventuele twijfel zal gevraagd worden om een geldig legitimatiebewijs.