Tilburg Zingt op de Schouwburgring

tilburg zingt 2018
Wanneer: 26 april van 18:00 tot 01:00 Waar: Tilburg Zingt Entree: Gratis

Het grootste meezingevenement van Nederland, Tilburg Zingt 2018, vindt weer plaats op donderdag 26 april. Dan zal het enorme feest van 18:00 uur tot 01:00 uur weer los barsten. Na afloop zelfs met een super afterparty in de kroegen van de Stadhuisstraat.

Tilburg Zingt 2018

Het jaarlijkse meezingfestijn wordt dit jaar voor de 15e maal en wederom in het centrum van Tilburg georganiseerd. Na een éénmalige editie op het Piusplein in 2017 vindt het dit jaar weer plaats op de oude vertrouwde locatie. Op de Schouwburgring, wat zich al jaren op rij heeft bewezen als prachtige locatie voor dit gezellige openluchtevenement. Daarna een super afterparty in de kroegen van de Stadhuisstraat. De festiviteiten zullen op donderdag 26 april 2018 losbarsten vanaf 18.00u!

Ook dit jaar zal een enthousiaste groep voorzangers op het podium meezingen met het publiek. Het Tilburg Zingt podiumteam, wat deze editie bestaat uit +/- 135 koorleden. Tilburg Zingt opent het evenemententerrein vanaf 18.00 uur. Het publiek kan dan al lekker in de stemming komen met een drankje, hapje en natuurlijk muziek in de vorm van een DJ. Er zullen diverse foodkramen aanwezig zijn.

Tilburg Zingt is een massale samenzang van bekende liedjes. Aan dit evenement kan en mag iedereen meedoen. Het evenement is gratis te bezoeken.

Tilburg Zingt

Locatie

Reageer op dit Agenda item