Jong Tilburg Zingt in de Stadhuisstraat

jong tilburg zingt 2017
Wanneer: 25 mei van 13:30 tot 22:00 Waar: Tilburg Zingt Entree: Gratis

Tegenover het volwassen Tilburg Zingt staat ook dit jaar op Hemelvaartsdag/Bevrijdingsdag (donderdag 25 mei) voor de twaalfde maal het kleine zusje: Jong Tilburg Zingt. Een kleiner en intiemere vorm van het meezingspektakel en bovenal volledig gericht op gezinnen. Voor het hele gezin en door kinderen, dat is wat Jong Tilburg Zingt kenmerkt.

Op het podium in de Stadhuisstraat krijgen de kleine Tilburgertjes vanaf 13:30 uur de kans om hun zangkwaliteiten te tonen aan het alom aanwezige publiek. Van Kinderen voor Kinderen tot aan Brandweerman Sam of een eerbetoon aan K3: De show wordt door de kids zelf bedacht! Dit allemaal onder leiding van Nol Havens.

Jong Tilburg Zingt

Er wordt soms zo enthousiast gezongen door de kinderen op en naast het podium, dat de muziek op sommige momenten ook gewoon wordt uitgezet. Als de keeltjes schor gezongen zijn (rond 17.30 uur), is het feest nog niet voorbij. De DJ neemt het stokje gewoon over en het feest voor jong én oud gaat gewoon verder. Tevens is er gelegenheid tot een hapje in de straat voor de hongerige bezoekers.

Een mooi evenement voor het gezin, maar ook voor opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes, ooms, tantes en natuurlijk overige familie en vrienden. De Stadhuisstraat zorgt dat het niemand zal ontbreken tijdens deze dorstige dag. Voor de kinderen wordt er extra ranja en chips ingekocht, en staat zelf een heuse brandweerwagen met snoep en lekkerheden in de straat.

Programma

  • 13.30 uur          Opening evenemententerrein, barren geopend en opwarmen bezoekers
  • 14.30 uur          Start Jong Tilburg Zingt
  • 17.30 uur          DJ
  • 22.00 uur          Sluiting evenemententerrein, barren & food en Jong Tilburg Zingt

Meedoen aan Jong Tilburg Zingt?

Tot 20 mei kun je je zoon, dochter of bekenden opgeven om te zingen op het podium van Jong Tilburg Zingt! Er is een open inschrijving via info@jongtilburgzingt.nl, vul in de mail je naam, leeftijd, mobiel nummer ouders, E-mailadres, je favoriete liedje en of je zelf wil zingen in. De maximale leeftijd is 13 jaar.

In de stemming komen

Wil je alvast in de stemming komen van Jong Tilburg Zingt 2017, kan jij ook niet wachten tot dit té gekke feest weer is? Bekijk snel de foto’s van vorig jaar. Fotograaf: Jules van Iperen

Locatie

Reageer op dit Agenda item